Global Navigation

Kurse dhe ngjarjet

Shëtitja informuese «Të jetosh në Cyrih me pak shpenzime»

Çfarë është KulturLegi? Çfarë duhet të bëj për të marrë një KulturLegi? Si mund të shfrytëzoj oferta të tjera në Cyrih dhe të kursej para?

Shëtitja na çon drejt stacioneve të ndryshme: KulturLegi Kanton Zürich, Caritas-Markt (bazari i Caritas-it) dhe Secondhand-Laden netto (dyqani i sendeve të përdorura).

Shpjegimi do të bëhet në gjermanisht, dhe do të ketë një person që do të përkthejë në shqip.

Data: 3 tetor 2019
Koha: Ora 17:00 – 19:00

Pika e takimit:
KulturLegi Kanton Zürich
Reitergasse 1
8004 Zürich

Ky aktivitet është falas.

Më shumë informacione (gjermanisht)

Më shumë informacione (anglisht)

Kurs i integrimit për gra

Kurs i integrimit për gra «Të jetosh në Cyrih - In Zürich leben» ne gjuhën shqipe me përkujdesje të fëmijëve.

Fillimi i kursit
4. Mars 2020
Të mërkurave, nga ora 8:45 deri në 11:15

Vendi i kursit
Zentrum «Karl der Grosse»
Kirchgasse 14
8001 Cyrih

Regjistrimi online

Të jetosh në Cyrih - Programi i Kursit dhe regjistrimi

Weitere Informationen

Kontakt