Global Navigation

Të mësuar gjermanisht

Kurse Gjermanishteje

Ne i njohim ofertat për kurse të gjuhës gjermanje në qytetin e Cyrihut dhe ju ndihmojmë në gjetjen e kursit me të mirë për ju. Këshellimi falas dhe pa regjistrim paraprak.
Konsultimi nga e hëna deri të enjten: Welcome Desk (në administratën e qytetit (Stadthaus), Stadthausquai 17), 14:00 - 18:00.

Kurse Gjermanishteje: Baza e të dhënav (në gjermanisht)

Weitere Informationen

Kontakt