Global Navigation

Welcome Event

Ftesë për banorët e ri

Për shkak të situatës aktuale, nuk do të ketë ngjarje të mirëseardhjes deri në njoftim tjetër.

Ne dëshirojm t’ju mirëpresim personalisht dhe t’ju ftojmë përzemërsisht në një ngjarje të mirëseardhjes në bashkinë e qytetit.

Programi:
19.00 ora: Fillimi i ngjarjes, pritja dhe informacioni në administratën e qytetit (Stadthaus)
19.30 ora: Shëtitje në qytetin Cyrih, në grupe të ndryshme gjuhësore
20.30 ora: Aperitiv i përbashkët në bashkinë e qytetit

Vendi:
Administrata e qytetit (Stadthaus)
Stadthausquai 17
8001 Zürich

Datat dhe regjistrimi

Weitere Informationen

Kontakt