Global Navigation

Shqip (Albanisch)

Këshillmore për bashkatdhetarë me vendbanim në qytetin e Cyrihit

Keni pyetje apo probleme në çështjen familjare, e së drejtës, e financës, e shëndetit?

Ne jemi në shërbimin tuaj për t'ju informuar dhe këshilluar.

Bisedat zhvillohen në gjuhën shqipe. Paralajmërohuni në telefon për një takim!
 

Beratungsstelle Infodona
Kontaktformular

Shërbimi telefonik

Të hënën9:00 - 12:0013:30 - 18:00
Të marten9:00 - 12:0013:30 - 18:00
Të mërkurën prej orës
13:30 - 18:00
Të ejnten9:00 - 12:0013:30 - 18:00
Të premten prej orës9:00 - 12:0013:30 - 18:00

Orari i këshillimeve

Të hënën09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Të marten09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Të mërkurën prej orës 13:30 - 18:00
Të ejnten09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Të premten prej orës09:30 - 12:0013:30 - 18:00

Kontakt

Stadt Zürich
Beratungsstelle Infodona
Sihlamtsstrasse 6
8001 Zürich
Kontaktformular

Weitere Informationen