Global Navigation

Informacione mbi sistemin shkollor të Cyrihut / Schwamendingen

Veranstaltung

Leutschenbach, Saatlenfussweg 3, 8050 Zürich
  • Ideal für: Erwachsene
  • Eintritt: Gratis

A keni ndonjë pyetje në lidhje me sistemin shkollor të Cyrihut? Informohuni paraprakisht dhe zbuloni se cilat të drejta dhe obligime keni si prind.

Programi

  • Përmbledhje njohurish të sistemit shkollor
  • Mësim, Kujdesje, Shkollë Ditore
  • Kurrikula, Notat, Detyrat e Shtëpisë
  • Nevoja të veçanta

Ky organizim zhvillohet në gjuhën shqipe. Ju mund të vini gjysmë ore para dhe të merrni këshilla falas për kurset gjermane në qytetin e Cyrihut.

Organizimet e mëtejshme publikohen në vazhdimësi.


Ort
Leutschenbach
Saatlenfussweg 3
8050 Zürich

Veranstalter: Drejtoria e Arsimit Schwamendingen