Global Navigation

Lufta kundër diskriminimit

Qendra në Cyrih e kontaktit për racizmin ZüRAS

A ndjeheni të trajtuar padrejtësisht, në disavantazh ose të kërcnuar për shkak të origjinës, ngjyrës së lëkurës ose fesë? A përjetoni racizëm dhe diskriminim në punë, në kohën tuaj të lirë apo në lagje?

ZüRAS ju mbështet. Ne ju këshillojmë, ju rekomandojmë hapa të mëtejshëm dhe kërkojm zgjidhje me ju.Këshillimi është konfidencial dhe i pavarur. Nëse jetoni në kantonin e Cyrihut, këshillimi është falas.

www.zueras.ch

Weitere Informationen