Global Navigation

Informacione mbi sistemin shkollor të Cyrihut / Uto

Veranstaltung

Friesenberg, Schweighofstrasse 201, 8045 Zürich
  • Ideal für: Erwachsene
  • Eintritt: Gratis

A keni ndonjë pyetje në lidhje me sistemin shkollor të Cyrihut? Informohuni paraprakisht dhe zbuloni se cilat të drejta dhe obligime keni si prind.

Programi

  • Përmbledhje njohurish të sistemit shkollor
  • Mësim, Kujdesje, Shkollë Ditore
  • Kurrikula, Notat, Detyrat e Shtëpisë
  • Nevoja të veçanta

Ky organizim zhvillohet në gjuhën shqipe. Ju mund të vini gjysmë ore para dhe të merrni këshilla falas për kurset gjermane në qytetin e Cyrihut.

Organizimet e mëtejshme publikohen në vazhdimësi.


Ort
Friesenberg
Schweighofstrasse 201
8045 Zürich

Veranstalter: Drejtoria e Arsimit Uto


Ihre Mitteilung wird mit diesem Formular verschlüsselt an die Stadtverwaltung Zürich übertragen.