Global Navigation

Albanisch / Shqip

Informacione për sistemin shkollor dhe Integrimi në qytetin e Cyrihut

Certifikata e notave & Bisedë me prind

  • Certifikata e notave bisedë me prind i mësueses/it të kopshtit femijëror
  • Certifikata e notave të nivelit fillestar Informacione të përgjithshme
  • Certifikata e notave të nivelit te mesëm Informacione të pergjithshme

Zu den Informationen des VSA

Weitere Informationen

Kontakt