Global Navigation

Më shumë ngjarje

Kërkimi i një banesë/apartamenti në Cyrih

Informacione dhe këshilla rreth kërkimit të një banesë/apartament në Cyrih:

  • Si të kërkoj një banesë/apartament në qytetin e Cyrihut?
  • Cilat janë kërkesat për llojet e ndryshme të banesave/apartamenteve si p.sh. kooperativat etj?
  • Çfarë duhet të di për ligjin e qiramarrjes?

Ekspertët nga Fondacioni Domicil (Stiftung Domicil) dhe Caritas Zürich japin informacione rreth kësaj qështje në gjuhën shqipe.

Data:

E marte, 15 qershor 2021

Koha:

Ora 19:00 - 21:00

Ku:

Caritas Zürich
Beckenhofstrasse 16
8006 Zürich

Eventi është falas dhe pa regjistrim për njerëzit nga qyteti i Cyrihut.

Për më shumë informacion konsultoni fletushkën: 

Gjermanisht

Anglisht

Shëtitja informuese «Kërkimi i punës në Cyrih»

Jeni duke kërkuar punë? Ndiheni të pasigurt në lidhje me përdorimin e kompjuterit dhe shkrimit të aplikacionit në gjuhën gjermane? Keni nevojë për ndihmë në përgaditjen e dosjes të aplikimit?

Turneu ynë në Kreis 4 të qytetit të Cyrihut kalon në këto stacione: SAH Zürich impuls - zyra e specializuar për punë dhe Schreibdienst der Stadt Zürich.

Ju gjithashtu do shifni ofertat interesante rreth këshillave dhe mbështetjes nga Caritas Zürich dhe do informoheni se ku mund të merrni ndihmë të dobishme për kërkimin e punës, aplikimin për punë dhe ligjin e punës.

Ne ju informojmë në gjuhën gjermane dhe shqipe.

Data:

  • E martë, 22 qershor 2021
  • E martë, 5 tetor 2021

Koha:

Ora 8:45 – 11:00

Pika e takimit:

SAH Zürich impuls
Körnerstrasse 12
8004 Zürich

Regjistrimi: www.caritas-zuerich.ch/infoarbeiten ose përmes telefonit: 044 366 68 90

Pjesëmarrja është falas.

Gjermanisht

Anglisht

Ngjarje të mëtejshme në gjuhë të tjera:
Gjuhë të tjera 

Takim informues «Të mësosh qe të punosh»

Cilat janë parakushtet për të punuar? Cilat mundësi dhe mënyra ekzistojnë për të hyrë në tregun e punës? Ku mund të merrni mbështetje?

Ne do vizitojmë qendrën e karrierës në qytetin e Cyrihut (Laufbahnzentrum der Stadt Zürich), ku mund të gjeni informacione rreth sistemit arsimor zviceran, hyrjen në profesion dhe fushat e mundshme të punës. Bëni pyetjet tuaja personale në lidhje me trajnimet profesionale dhe mundësitë e arsimit të mëtejshëm, kërkimit të punës dhe praktikës, si dhe njohjës se diplomës.

Ne ju informojmë në gjuhën gjermane dhe shqipe.

Datas:

  • E enjte, 22 korrik 2021
  • E enjte, 11 nëntor 2021

Koha:

14.00 – 16.00

Ku:

Laufbahnzentrum der Stadt Zürich
Konradstrasse 58
8005 Zürich

Regjistrimi: www.caritas-zuerich.ch/infobildung ose përmes telefonit: 044 366 68 90.

Pjesëmarrja është falas.

Gjermanisht

Anglisht

Weitere Informationen

Kontakt